H. van Wijnen - Since 1864

Taste & Tradition

Taste & Tradition zijn samen met Passie de drie pijlers waarop H. van Wijnen is gebaseerd. Deze pijlers liggen ten grondslag aan elke keuze en elk product dat we maken. Ze staan garant voor de meest verrukkelijke gerookte visdelicatessen. 

Smaak is de basis van elk product. De sleutel tot perfect gerookte vis wordt gevormd door de volgende elementen: met de hand gefileerd, voorzichtig gezouten, gerookt tot in perfectie en een respectvolle behandeling van iedere vis.

Traditie zit in ons bloed. Als familiebedrijf zijn we al meer dan 300 jaar betrokken bij het vangen, roken en verkopen van zalm. We hebben het handelen van onze voorvaderen geleerd. Het bieden van een kwalitatief uitstekende service en de inzet van getrainde adviseurs, zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u wilt en wanneer u dat wilt. Wij hebben ten slotte niet zonder reden onze slogan gekozen!

Met onze Taste & Tradition garanderen wij onze toewijding in alle aspecten van de voedselketen. Van het zoeken naar duurzame grondstoffen tot de strenge kwaliteitscontroles. Door - waar mogelijk - gebruik te maken van milieuvriendelijke verpakkingen, zorgen wij ervoor dat uw spullen perfect en op tijd worden bezorgd.

H. van Wijnen’s Taste & Tradition producten zijn hét kwaliteitsmerk waar u naar op zoek bent. Neemt u met minder geen genoegen!