H. van Wijnen - Since 1864

Excellente productkennis

Aansluitend bij onze slogan Taste & Tradition, combineren we 100 jaar oude familierecepten met de meest moderne technieken. Zo zijn we er zeker van dat de unieke kwaliteit en heerlijke smaak van onze zalm gewaarborgd wordt. We gebruiken speciale machines die zijn ontworpen door onze vakkundige medewerkers, in nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van machines & verpakkingsmateriaal.

 


Omdat we al lang bestaan, hebben we bijna elke vraag en eis gezien, gehoord en ervaren. Een oud gezegde luidt: stilstaan is hetzelfde als achteruitgang. Daarom zoeken onze Research & Development en Inkoopafdeling continue naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Wat dacht u van verleidelijke zalmtapas of het gebruik van FSC karton (hout van duurzaam geleide bosbouw) voor onze dozen om het milieu minder te belasten?

 Perfectie bestaat niet, maar dat weerhoudt ons niet om er alles aan te doen om het toch te bereiken. Of het nu gaat om klassieke koud gerookte zalm of een op maat gemaakte oplossing, u kunt voor al uw wensen contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zij nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Email: sales@hvanwijnen.nl Telefoon: +31 (0)180 51 26 55