H. van Wijnen - Since 1864

Kwaliteit verzekerd

Al onze producten worden verkregen volgens strikte bedrijfsregels. We houden strenge controles bij aankomst, tijdens het productieproces en voor vertrek. Onze kwaliteitsdienst en ons vakkundige personeel verwerken en produceren onze visdelicatessen volgens IFS standaarden (International Food Standard) en onze zeer strikte kwaliteitsregels.

Metaaldetectie en visuele controles voorkomen dat er vreemde objecten in onze producten terecht komen. Er geldt tevens een Food Defense Program om te zorgen dat er geen ongeautoriseerd personeel in onze fabrieken binnen kan komen. 

De regels rondom hygiëne, HACCP, First in First out en volledige traceerbaarheid worden tot in de kleinste details gevolgd om te zorgen dat u niet alleen de beste gerookte vis krijgt maar ook de meest duurzame (ASCMSC) en gecontroleerde producten die op de markt zijn.

Wij werken met internationaal onafhankelijke STER laboratoriums om wekelijks microbiologische en chemische tests uit te voeren. Aangezien het product zo goed is, worden de organoleptische testen intern gedaan.

Voor eventuele vragen of opmerkingen over kwaliteit, kunt u contact opnemen met onze Kwaliteitsafdeling.